• Jouluksi paketit perille Tilaa viimeistään 19.12
  • Yli 50€ Tilauksissa toimitus on ilmainen.
  • Jouluksi paketit perille Tilaa viimeistään 19.12
  • Yli 50€ Tilauksissa toimitus on ilmainen.

Tietoja meistä

Olemme Suomalainen verkkokauppa joka myy eläinaiheisia tuotteita yksityishenkilöille. Olemme avanneet alkuperäisen kauppamme 12.2.2018. Uudistetun verkkokauppamme avasimme 29.9.2023. Teemme myös hyväntekeväisyystyötä eläinten ja lapsien hyväksi. Olemme mukana myös eläintensuojelussa.

Verkkokauppamme haluaa ilahduttaa lapsia ja aikuisia vuoden jokaisena päivänä. Tahdomme muistuttaa ihmisiä siitä kuinka hienoja eläimiä maailma on täynnä ja kuinka tärkeää on varmistaa eläinlajien säilyvyys tuleville sukupolville.

Verkkokauppamme avain henkilöt löydät alhaalta, mutta ensin kerromme lisää alkutaipaleestamme.

"Vuonna 2017 olin koko vuoden miettinyt sopivaa verkkokaupan aihetta. Yksi työpäivä sain idean, mitä jos tekisimme verkkokaupan joka myisi eri eläinaiheisia tuotteita niitä arvostaville asiakkaille. Pikkuhiljaa mietittyäni, ja etsittyäni sopivia tuotteita tulevaan verkkokauppaan päätin toteuttaa haaveeni ja perustaa yrityksen ja aloittaa projektin joka toisi iloa ihmisille ja eläimille eri avustuksin.

Tuo projekti on yhä kirkkaassa muistissani. Tätä kirjoittaessani päivämäärä on 20.9.2023 ja kello 20.36 ja olen rakentamassa uudistunutta verkkokauppaa joka on selkeä ja moderni.

Vanha verkkoalustamme jää nyt historiaan mutta muistan kirkkaasti kun tein sitä yhtä innostuneena kuin nyt tätä teen. Toivottavasti uudistunut verkkokauppamme miellyttää teitä ja olette valmis tulemaan eläimelliseen kauppaamme yhä uudelleen koska te olette meille tärkeitä."

Kiitos kun olet mukana matkallamme parempaan huomiseen. - Jani Ikola - Verkkokauppias.

Jani Ikola

Jani on verkkokauppamme perustaja joka hoitaa tilaukset, markkinoinnin ja vastaa kaupan toiminnasta.

Krista

Krista auttelee verkkokauppamme some päivityksissä ja tiedottamisessa.

Mörri ja Rölli

Mörri ja Rölli ovat kauppamme kissapojat, jotka varmistavat että verkkokauppamme pysyy eläinaiheisena. Silittelemme joka tauolla. Mörri halaa velipoikaansa Rölliä.