• Jouluksi paketit perille Tilaa viimeistään 19.12
  • Yli 50€ Tilauksissa toimitus on ilmainen.
  • Jouluksi paketit perille Tilaa viimeistään 19.12
  • Yli 50€ Tilauksissa toimitus on ilmainen.

Tehtävämme

Meidän tehtävämme on verkkokauppamme lisäksi valistaa ihmisiä eläintenoikeuksista sekä suojelusta. Kauppamme osallistuu eläintensuojeluun omien resurssiensa mukaan, mikä tarkoittaa että olemme mukana vaihtelevin panostuksin, riippuen verkkokauppamme tuloksesta sekä liikevaihdosta.

Tähän me kaikki voimme vaikuttaa, ostamalla meiltä olet mukana edesauttamassa eläintensuojelua sekä kitkemässä salametsästystä.

Haluamme olla myös valistamassa ihmisiä eri eläinten tavoista sekä kertoa faktoja niistä. Uhanalaisten eläinten tarinoita kertomalla haluamme muistuttaa ihmisiä siitä tärkeästä työstä mitä meidän kaikkien pitäisi tehdä maailman eläimien hyväksi.

Tätä työtä teemme pääasiassa Facebook sivuillamme johon pääset tästä. Tule ja tykkää sivuistamme ja näytä oma panoksesi eläinten hyväksi.

Julkaisemme myös verkkokaupassamme artikkeleita silloin tällöin, mutta varmin tapa on Facebook ja mahdolliset tulevat some kanavat.

Upeat, eläinaiheiset tuotteemme ovat kunnianosoitus kaikille eläimille maailmassa.

Arvomme

Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän kokemuksen verkkokaupassamme. Tämä on päätetty yhdessä henkilökuntamme kanssa.

"Tarjoamme poikkeuksellista asiakaspalvelua, johon liittyy oleellisesti nopeat toimitukset, nopeat vastaukset sähköpostitse, eli luemme sähköpostimme päivittäin ja vastaamme heti kun näemme kysymyksenne. Asiakkaamme eivät saa joutua odottamaan pakettejaan viikkotolkulla, joten ne käsitellään nopeasti eteenpäin myös sesonki aikana".

Tuotteemme

Valitsemme tuotteemme aina erittäin huolellisesti. Meille tärkeintä on tuotteet joissa voimme tarjota hyvän hinta/laatu suhteen.

Asiakkaamme

Asiakkaamme ovat eläinrakkaita ihmisiä, jotka ilahtuvat laadukkaista tuotteistamme kerta toisensa jälkeen.